Ana Bekuta priznala da je imala nesporazum sa Cecom Ražnatović

Showbiz 19. sep. 202117:38
Podeli:
Foto: Nova.rs

Pevačica Ana Bekuta otkrila je da je ranije imala nesporazum sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović, koji su njih dve rešile.

Pročitajte još:

Naime, Bekuta je pre šest godina slavila 30 godina svoga rada, a Ražnatovićeva se nije pojavila na toj proslavi.

„Mi smo civilizovani ljudi, kako bi se reklo. Imali smo jedan nesporazum. Slavila sam 2015. godine 30 godina mog rada. Ona se nije pojavila na toj mojoj proslavi i meni je to bilo onako malo bezveze. Doprli su glasovi do nje da sam bila ljuta. Međutim, srele smo se posle izvesnog vremena i izgladile smo taj nesporazum. Tako da najnormalnije funkcionišemo“, rekla je Ana, ističući da Ražnatovićeva, koja je odnedavno član žirija u takmičenju Zvezde Granda, još malo treba da se privikne na ovu sredinu.

„Još se Ceca prilagođava, ja bih joj poručila da bude ono što jeste. Znamo je u privatnom životu, ja je poznajem od 1988. godine, kad se ona, mislim, prvi put pojavila. Ceca i ja se dugo znamo, čak smo se intenzivno druzile jedno vreme“, otkrila je Bekuta i dodala:

Ona treba da bude ono što jeste, ako uspe da se otkravi i opusti. Prilagođavamo se ali ona se trudi, brzo uči i uklopiće se u ovaj naš sistem, nas petoro dugo smo u ovom sastavu, znamo se u dušu i umemo da zavrtimo priču, to još njoj nije najjasnije.

Ana se potom osvrnula na svoj odnos sa Milutinom Mrkonjićem, sa kojim je u emotivnom odnosu od 2012. godine. Kako je otkrila, jedna njena koleginica je bila u vezi sa Mrkom ranije.

Na pitanje novinara o tome da li se nekoj pevačici svideo Mrka, Ana je dala neočekivani odgovor.

„Da, toga je bilo i biće. Verovatno su one imale neke afinitete. On je privlačan muškarac. Tu u offu čuješ priče u koje ja nisam mogla da poverujem, kao ni narod“.

„Bio je sa nekom pevačicom, priznao je. On voli muziku“, šokirala je Bekuta, te je dodala da bi njihova ljubav svakako opstala.

„Važno je da smo nakon toliko godina ljubavi i dalje zajedno“, istakla je Ana u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“.

BONUS VIDEO:

Mili – Zvezde granda nova sezona

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar