Brena, Bekuta i Đani: Ko je zabavljao goste na svadbi Gašićevog sina FOTO

Showbiz 20. sep. 202118:04 > 20:10
Podeli:
Milan Gašić, Bratislav Gašić, Bata Gašić, Ana Bekuta, Đani, Djani, Lepa Brena
Foto: Instagram/gasic/Dragan Mujan/Vesna Lalić/Nova.rs

Bratislav Gašić, direktor Bezbednosno informativne agencije, juče je u rodnom Kruševcu upriličio svadbu povodom ženidbe sina Milana. Glamuroznom slavlju prustovao je i veliki broj zvanica sa javne scene koji su zabavljali goste.

Pročitajte još:

Gašić nije žalio sredstva kada je naslednik u pitanju, te je za njegovu svadbu angažovao najveće pevačke zvezde na našim prostorima.

Na svadbi Milana Gašića pevala su najpoznatija pevačka imena – Lepa Brena, Radiša Trajković Đani i Ana Bekuta, dok je za sviranje bio zadužen orkestar čuvenog harmonikaša Ace Sofronijevića.

Na društvenim mrežama se tek tu i tamo mogu naći snimci koji nam otkrivaju delić atmosfere, a na jednom od klipova se vidi kako Lepa Brena peva svoj čuveni hit „Bato, Bato“ dok grli Bratislava Gašića.

Ana Bekuta pevala je neke od svojih najvećih hitova, a nakon nje goste su zabavljali Đani i „Amadeus bend“.

Ana Bekuta
Ana Bekuta Foto: Instagram/anabekuta1

Podsetimo, kako Nova.rs saznaje, na svadbi je bilo angažovano čak 50 konobara, a u naselju Bagdala, gde je svadba održana, bilo je opsadno stanje.

Prema rečima meštana, kretanje onih koji nisu bili gosti bilo je ograničeno, a gotovo celo naselje bilo je pokriveno obezbeđenjem koje je Gašić angažovao.

Prema tvrdnjama pojedinih meštana za Nova.rs, stanovnici naselja Bagdala bili su primorani i da s kuća skidaju umrlice članova porodice koji su nedavno preminuli. Da se ne uznemire gosti, šta li?

Bonus video

Milica Todorović se skinula usred emisije, pa zanjihala kukovima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar