Aleksandra ispunjava kriterijum Isakove bake: Bitno da je zaposlena

Showbiz 18. maj 202219:27
Podeli:
Foto Goran Srdanov/Nova.rs, Filip Krainčanić/ Nova.rs

Pevač Isak Šabanović i njegova koleginica Aleksandra Mladenović, potvrdili su navode da su već više od dva meseca u vezi.

Kada su rekli da su zajedno, počelo je veliko interesovanje za njihov odnos, a oni su ispričali kako je počela njihova veza, kao i kako funkcionišu zajedno.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, pre nekoliko meseci Isak je pričao o problemima u ljubavi, kao i o težem usklađivanju sa devojkama zbog prirode njegovog posla.

"Sad je malo teže naći curu, to svi znaju. Teško je naći osobu koja će me gledati kao Isaka, a ne kao pevača Isaka, a drugo teško je i zbog posla. Evo dajem primer, nađem curu u Beogradu, a ja sam sutra u Sloveniji i misliš da će mi verovati da ja tamo neću da švrljam. Nije to do mene, već do nje je, loliko će mi verovati", rekao je Isak, kako prenosi "Grand Online".

Njegova porodica bi volela da se pevač uskoro skrasi, a baka je posebno opisala kakvu devojku bi želela za svog unuka.

Isak Šabanović, nana, baka, baba
Isak Šabanović Foto: Printscreen/GrandOnline

"Trudim se da nađem nekog, što kaže moja nana samo nek je zaposlena. Nemaju moji problem ko je i šta je, čime sa bavi, samo da radi, da ima posao. Ako njihov Isak stane da ima ko da ga hrani (smeh), misle oni na mene", rekao je Isak svojevremeno u emisiji "Praktična žena", pa je dodao:

"Ne tražim je u biblioteci, no u kafani, to mi je posao. Ali nadam se da će biti neka srodna dušica!"

BONUS VIDEO: Pevač Isak Šabanović o kašnjenju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar