Aleksandra Bursać: Nezadovoljna sam fizičkim izgledom

Showbiz 03. avg. 202000:31
Podeli:
Aleksandra Bursać Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Realna sam i samokritična. Meni svašta nešto fali uvek. Vežbam koliko vežbam, malo sam korigovala ishranu. Najveći problem kod žena je insulinska rezistencija, zadržavanje šećera, pa korigujem i ispravljam to kako uspevam", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Aleksandra Bursać često varira sa kilažom. Međutim, na njenom fizičkom izgledu se nikad ne primećuje kada se malo ugoji, već to samo ona zna i primeti. Zbog insulinske rezistencije bivša finalistkinja „Zvezde Granda“ korigovala je ishranu kako bi se njen organizam vratio u normalu. Ljudi joj često govore da je lepa, harizmatična i simpatična, ali ona je uvek nezadovoljna i smatra da može biti bolja.

„Nikada nisam zadovoljna svojim izgledom. Realna sam i samokritična. Meni svašta nešto fali uvek. Vežbam koliko vežbam, malo sam korigovala ishranu. Najveći problem kod žena je insulinska rezistencija, zadržavanje šećera, pa korigujem i ispravljam to kako uspevam“, rekla je Aleksandra i dodala da svoj fizički izgled u njenim godinama ne menja zbog muškaraca.

„Dešavalo mi se da se menjam zbog muškaraca kad sam bila mlađa. Sad ne. Ko me voli, prihvatiće me takvu kakva jesam. Naravno da treba da me podstiče da budem lepša“, kazala je pevalica u emisiji „Grand news“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar