Šta su Sergej, Dragana, Feđa i Volkov poželeli u 2021.

Showbiz 08. jan. 202114:49 > 15:26
Podeli:
Foto:Nova.rs;Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©; mInstagram/hipokampelefentokamela

Kako je 2020. godinu obeležila pandemija koronavirusa, pošast koja je odnela ljudske živote širom sveta, naše poznate ličnosti u ovoj godini poželele su samo jedno. Dobro zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ

Glumac Feđa Stojanović za Nova.rs ispričao je da je krajem prošle godine operisan, te da je tada shvatio šta zapravo znači imati dobro zdravlje.

„Znate šta, ja ništa novo pod kapom nebeskom neću smisliti. Želim samo zdravlje i sreću i ništa više. Pred kraj godine imao sam zdravstvenih problema, zbog čega sam imao i težu operaciju. Nisam hteo da pričam ništa, evo za vas ovo prvi put kažem i ne bih detaljisao oko toga. Siguran sam da ćete razumeti. Suština je da sam shvatio šta znači zdravlje, pa bih ga poželeo kako sebi, tako i drugima. Uz to koje zrnce sreće ne bi škodilo u životu jer to je jako važno. To su dve najvažnije stvari. Želim to svima koje volim, pa čak i onima koje ne volim. Neka je svima sa srećom“, rekao je glumac.

Foto: Zoran Lončarević

Fudbaler Vladimir Volkov ističe da nismo ni znali koliko smo lepo živeli sve dok se nije pojavila pandemija koronavirusa.

„Želim da opet živimo normalno i u miru. Kad dođe ovakvo nenormalno vreme, kao što je bilo tokom prethodne godine zbog pandemije, shvatimo šta zapravo znače sloboda, mir i sreća. U 2021. godini želim taj mir, tu slobodu i tu sreću koju smo imali pre pošasti“, rekao je fudbaler.

Foto:Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Glumica Dragana Mićalović poželela je da nestanu sve bolesti koje uništavaju čovečanstvo.

„Sve što želim sebi, želim i drugima. Prvenstveno da budemo zdravi i da nam pododica bude dobro. Takođe, želim da ne postoji nikakva bolest više na svetu. To bi bilo dovoljno“, rekla je Mićalovićeva.

Foto: Vesna Lalić

Glumac Sergej Trifunović bio je kratak.

„Želim samo sve najlepše. Zar postoji nešto lepše od toga“, rekao je glumac.

Sergej Trifunović Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.