Senidah se povukla iz medija, ali je na Instagramu 24 sata

Showbiz 01. nov. 202018:34 > 19:18
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, živi u ilegali. Naime, slovenačka hip-hop i trep pevačica povukla se iz medija, a aktivna je samo na društvenim mrežama. Kako saznajemo, Senidah ne želi da se oglašava jer ne radi, pa slobodno vreme koristi za provod sa društvom za kojim je dve godine čeznula dok je živela "punim gasom".

PROČITAJTE JOŠ

„Dugo je nema u medijima, niti želi da se oglašava. Ona smatra da sad nije trenutak da daje intervjue jer nema posla zbog koronavirusa, pa se zanima boksom i druženju sa dragim ljudima. Taj jednostavan život koji sada vodi veoma joj je nedostajao jer u jeku svoje popularnosti nije ni viđala prijatelje. Odmor joj prija“, otkiva naš izvor i dodaje da se pevačica zanima muzikom i tokom neradnog perioda.

„Imala je nekoliko zakazanih nastupa koji su otkazani zbog cele situacije sa pandemijom. Koliko god odmarala, ona se bavi muzikom i radi na novim projektima. Takođe, sa fanovima nije prestala da komunicira, pa nekima i odgovara na poruke kada joj pišu putem Instagrama“, rekao je naš izvor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar