Foto: Arhiva

Kolege i prijatelji legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo u nedelju, 6. decembra ne mogu da se pomire sa velikim gubitkom. Emotivna čitulja koju su za Džeja dali pevači Aca Lukas, Aco Pejović i Saša Matić, svedoči u korist tome koliko su neutešni zbog njegove smrti.

PROČITAJTE JOŠ

Pevači Aca Lukas, Aco Pejović i Saša Matić svoju tugu i bol izrazili su i u čitulji koju su objavili za Džeja, a u kojoj su se emotivnim rečima oprostili od svog prijatelja.

„Bili smo četverac, a sada smo ostali bez kormilara. I to najboljeg! Hvala ti na prijateljstvu, na svakoj emociji, hvala za vanvremenske hitove i vetru u leđima kada je to bilo potrebno. Hvala ti što si bio baš naš i što smo imali privilegiju da te zovemo bratom. Spavaj, dragi prijatelju naš, a mi te sigurno nikada zaboraviti nećemo. Ni zaboraviti, ni prestati da te poštujemo, volimo i pevamo tvoje pesme! Zauvek, u beskraj, u nezaborav! Volimo te! Aco Pejović, Saša Matić i Aca Lukas.“

Foto: Nemanja Jovanović

Podsetimo, legenda narodne muzike, Džej Ramadanovski, koji je preminuo pre dva dana u svom stanu na Dorćolu, biće sahranjen u petak, 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Porodica će od 13 sati primati saučešće u kapeli, a Džej će u večnu kuću biti ispraćen u 14.30 uz violinu, saznaje Nova.rs.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar