Foto: Arhiva, Instagram/sanjadzajic

Ceo svet jedva čeka da isprati 2020. godinu, koja je donela više ružnih nego lepih stvari. S druge strane, niko se ne nada velikim proslavama i skupovima 31. decembra s obzirom na to da je Krizni štab doneo odluku da organizovanih dočeka Nove godine neće biti. S obzirom na to da od žurki neće biti ničega, pozvali smo neke javne ličnosti koje su nam otkrile svoj plan za novogodišnju noć.

Pevačica Goca Lazarević je napravila više varijanti za proslavu dočeka, ali u jedno je sigurna – neće spremati sarme.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Moj doček se zove ‘neću sarmu’. Danima to govorim. Sinonim za novogodišnji doček su sarma i pečenje. Svi znaju da nikada za doček nisam bila kod kuće, osim jednom, kada mi je zbog magle otkazano gostovanje. Onda kad se vratim kući počne opet priča oko sarme. Odlučila sam da ništa ne spremam. Na kraju nećemo imati vremena da se organizujemo, niti bilo šta da uradimo. Imam više varijanti. A varijanta je kod mog jednog druga od kojeg sam dobila poziv da idemo u njegov hotel u Nišu. Neću pevati, ali će se nas petnaestak malo zabaviti, smejati, pevušiti, puštati pesme… Plan B je apartman u Brzeću, gde bismo se okupili i vrteli prase na ražnju. Treća varijanta je da odemo preko dana do Novog Sada, pošto bi u restoranima i kafanama trebalo da bude muzika. Obezbedili smo i to. Ako nam Krizni štab ukine ama baš sve, onda ću ići kod dece, ali sam ih naglasila da neću sarmu“, rekla je Goca.

Bane Mojićević otkako je pobedio u prvoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, praznike je provodio radno. Zbog situacije sa koronavirusom i merama zabrane, pevač će ove godine ostati kod kuće.

Bane Mojićević Foto: Časlav Vukojičić/Promo

„Posle 16 radnih godina prvi put ću odmarati za doček Nove godine. Radujem se kućnoj atmosferi. Što se tiče poklona, ranije sam ih puno dobijao za Novu godinu. Obično su to bile stvari sa novogodišnjim motivima, Nemam puno materijalnih želja. Radujem se sitnicama. Voleo bih da dobijem neku dobru knjigu, recimo“, rekao je pobednik prve sezone takmičenja „Zvezde Granda“.

Ćerka fudbalskog asa Dragana Džajića, Sanja Džajić, doček Nove godine provešće sa suprugom i sinovima, uz romantičnu večeru. S obzirom na to da vodi računa o merama zabrane, Dragana ne želi da se izlaže riziku zbog roditelja i dece.

Foto: Instagram/sanjadzajic

„S obzirom na to da je 2020. godina bila puna neizvesnosti, strepnje, straha, shvatila sam i poželela, verujem kao i svi mi, samo da u narednoj budemo zdravi i na okupu. Nadam se da će se cela ova agonija sa virusom i distanciranjem od ljudi, koje nam najteže pada, završiti. U Novu godinu ulazim željna zagrljaja, poljubaca i druženja sa najmilijima. Doček ću svakako provesti sa svojim suprugom i decom, uz večericu i jelku. Volim i poklone (smeh). Međutim, najlepše sam dobijala bez ikakvog povoda, iako mi je ceo period oko novogodišnjih praznika radostan i romantičan i uvek sam u tom periodu priželjkivala lepo upakovan poklon sa velikom crvenom mašnom. Posebno bih izdvojila to što se pred prošlogodišnji doček rodio moj sin Ognjen. On je uneo najveću radost u našu porodicu i stariji sin Luka je bio presrećan što je dobio brata“, rekla je Sanja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.