Marko Milivojev Mili
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Tetovaže imaju više značenja, ali neko dublje gledanje na njih znaju samo moji aš bliski ljudi. Neka su ulična, neka drugog tipa. Nekako sam zatvoren po tom pitanju jer su mnoge lična i emotivna stvar. Ali, ako baš moram da otkrijem za sladoled na vratu, neka onda bude da je to zbog naziva moje nove pesme", rekao je Marko Milivojev.

PROČITAJTE JOŠ

Reper Marko Milivojev Mili strogo se drži svog pravila da ne otkriva značenje brojnih tetovaža na njegovom telu. On ni sam ne zna koliko ih ima, ali u razgovoru za Nova.rs kaže da ih ne radi da bi ih brojao već zato što u trenutku oseti potrebu da bitne stvari zabaleži tetovažom.

„Verujte mi da ne znam koliko imam tetovaža, nisam brojao (smeh). Skoro me je neko pitao: „Brate, da li znaš koliko ih imaš“. Ne tetoviram se da bi ih brojao, radim šta osećam“, rekao je Mili za naš portal, a na pitanje šta mu znači sladoled na vratu, on se tajnovito nasmejao.

Marko Milivojev Mili
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Tetovaže imaju više značenja, ali neko dublje gledanje na njih znaju samo moji aš bliski ljudi. Neka su ulična, neka drugog tipa. Nekako sam zatvoren po tom pitanju jer su mnoge lična i emotivna stvar. Ali, ako baš moram da otkrijem za sladoled na vratu, neka onda bude da je to zbog naziva moje nove pesme“, rekao je reper.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.