Kako je Džej govorio: Ne bih voleo da doživim duboku starost

Showbiz 08. dec. 202010:16
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je preključe u svom domu na Dorćolu. Džej je bio neko ko je život živeo punim plućima. Imao je svoju filozofiju života, a pre deset godina je u emisiji "Balkanskom ulicom" rekao da ne bi voleo da doživi duboku starost.

PROČITAJTE JOŠ

„Pa dobro sedamdeset godina i to je mnogo kako mi živimo. Ne bih voleo da doživim duboku starost“, rekao je Džej tada u emisiji i onda otkrio zbog čega na taj način razmišlja.

„Čim ne možeš više da čvakaš, rikni odmah. Na šta se onda život svodi. Televizor krevet i ako nađeš neku babu, tu da bude pored tebe da te nervira. Sve te boli, daj lekove i šta ćeš da pojedeš. Ovo masno ne smeš. Ma idi“, rekao je pevač tada. u emisiji „Balkanskom ulicom.

Da podsetimo, Džej je preminuo prekjuče u svom stanu na Dorćolu u 56. godini života. Pevač je preminuo u snu kada mu je srce stalo.

Džej Ramadanovski Foto:Nova S

Džej Ramadanovski imao je teško detinjstvo. Odrastao je na ulici, a bio je i u domu. Njegova učiteljica Danica Pekić, pokupila ga je uplakanog sa ulice i brinula se o njemu, zbog čega je pevač uvek sa suzama u očima pričao o njoj. Džeja je zapazila Marina Tucaković koja je, kako kaže, znala da će on biti velika zvezda. Ona, takođe, smatra, da Džej u sebi nosi veliku tugu i da se uvek trudio da bude srećan povrh svega.

Pevaču nisu bili strani ni droga ni alkohol. Živeo je buran život. Njegove pesme svi su voleli. Kada je Ramadanovski kročio na domaću javnu scenu sve se promenilo. Pojam kafane i narodne muzike, mnogi su počeli da posmatraju na drugačiji način. Njegova emocija uspela je da dotakne i ona najtvrđa srca.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar