Foto:Screenshot/Youtube/Zadruga Official

Sednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), na kojoj je jedna od planiranih tačaka bila izrada pravilnika za ograničenje emitovanja rijaliti programa u periodu od 23 do 6 sati ujutru, odložena je za 2. novembar, saznaje Nova.rs

Ovu informaciju je za Nova.rs potvrdila članica Saveta REM-a, Judita Popović.

„Sednica je odložena za 30.oktobar kako bi se obezbedili uslovi za prisustvo novinara, s obzirom na trenutne uslove zbog virusa Covid-19“, rekla je Popović za naš portal.

Judita Popović / Foto: Medija centar Beograd

Podsetimo, u septembru ove godine REM je pokrenuo izradu pravilnika, kojim će biti ograničeno emitovanje rijalitija u terminu od 23 časa do 6 ujutru, potvrdio je tada za Nova.rs jedan od članova Saveta Slobodan Cvejić.

PROČITAJTE JOŠ

Inače, REM je takođe podneo krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića, osuđivanog kriminalca i trenutnog učesnika rijalitija Zadruga 4, zbog otvorenih pretnji smrću Staniji Dobrojević, koje je izgovorio uživo u programu 16. septembra ove godine, zbog čega će Golubović danas biti saslušan pred Osnovnim tužilaštvom u Rumi, koje je nadležno za teritoriju Šimanovaca.

Osnovno tužilaštvo u Rumi je u odgovoru za naš portal takođe istaklo da će razmotriti nedavne događaje u rijalitiju Zadruga, koji su se dogodili 2. i 16. oktobra ove godine, a u kojima je pomenuti Kristijan Golubović javno pretio “sačekušom” učesniku Filpu Caru i fizički nasrnuo na učesnicu Mariju Kulić, kako bi utvrdilo da li se u radnjama pomenutog Kristijana stiču obeležja nekog od krivičnih dela.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar