Palicom bivšem lomila zube: Ljupkina osveta nije najsurovija

Showbiz 21. sep. 202017:51
Podeli:
Ljupka Stević Foto: Zoran Lončarević

Slučaj Ljupke Stević koja je pre nekoliko dana razbila automobil svom dečku generalnu Simiću, nakon što mu je u novčaniku pronašla tablete za potenciju i zaključila da je vara - iako istina, ima zakonitu suprugu za koju je Ljupka znala i ranije - uzdrmao je i debelo nasmejao javnost u Srbiji. Ovaj njen ispad, odlična je prilika da se podsetimo naluđih osveta prevarenih poznatih faca.

Verovatno bi jedna od najvećih kletvi mogla da bude „dabogda prošao kao bivši dečko Niki Minaž“. Niki se bukvalno pretvara u zver kada sazna da je prevarena. Dobro pamtimo trenutak osvete poznate reperke kada je nasrnula na bivšeg dečka bejzbol palicom i tako ga isterala iz kuće, a usput mu izbila i koji zub. Zatim je svu njegove garderobu bacila u smeće, a naravno baš kao i Ljupka, i ona je polomila automobil koji je koristio njen bivši.

PROČITAJTE JOŠ

Tifani Hadiš, želela je da se bukvalno „ukaki u život svom bivšem“. Ona je tako odlučila da veliku nuždu izvrši u cipelama bivšeg dečka kada je saznala da je prevarena. Njena osveta i nije toliko grozna, ali je svakako smrdljiva i loša. Kao i gore navedene žene i ona je lupala automobile svima koji su je prevarili. A po njenim rečima izgleda da ih je bilo mnogo.

Pre nego nastavilo sa svetski poznatim facama, treba da spomenemo i Anu Nikolić, koja je svojevremeno bivšem suprugu Rasti izgrebala automobil ključevima. Na snimku koji je, kako su mediji pisali, poslala drugaricama, Ana je rekla „Ja sam pi*ko Ana“ – što je, fanovi govore, legendarni momentar popularne zvezde.

Nešto laganiji pristup osvete imala je Tejlor Svift. Ona je na najbolji način odlučila da se osveti bivšima, tako što ih je kroz pesme ocrnila pred celim svetom, a usput je i svoju bol dobro debelo naplatila – prodavši više miliona primeraka albuma i singlova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar