Otkrivamo šta žiri Zvezde Granda radi tokom dvomesečne pauze

Showbiz 15. nov. 202019:04
Podeli:
Foto: Nova.rs

Žiri popularnog muzičkog takmičenja "Zvedze Granda", u pauzi snimanja emisija usled koronavirusa, maksimalno će se posvetiti svojim porodicama i radu sa kandidatima, budući da su im koncerti odavno otkazani.

PROČITAJTE JOŠ

Nedavno je završen četvrti krug snimanja emisija „Zvezde Granda“, nakon čega sledi pauza od dva i po meseca. Snimljene emisije emitovaće se do sredine januara, a potom će se raditi nove za peti krug. Članovi žirija, među kojima su, Aleksandar Milić Mili, Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Viki Miljković, Marija Šerifović, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac, umeđuvremenu će pripremati svoje kandidate, te će zbog odloženih koncerata imati više vremena i volje da im se maksimalno posvete. Prema našim saznanjima, dvomesečna pauza je zbog naglog skoka zaraženih koronavirusom u Srbiji i regionu, pa samim tim ljudi iz „Grand“ produkcije ne žele nikoga da izlažu opasnosti i riziku.

Pozvali smo neke članova žirija da pitamo kako će provesti slobodno vreme, izuzev rada sa kandidatima koje profesionalno spremaju za naredan period. Muzički direktor „Grand“ produkcije Aleksandar Milić Mili, koji je poslednjih mesec dana usavršavao 120 novih kandidata, koji će se takmičiti sa starima.

Aleksandar Milić Mili Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Veliki je uspeh mojih novih kandidata koji ulaze direktno u četvrti krug „Zvezde Granda“ jer neočekivano prolazi preko 50 posto njih. To ostavlja jako malo vremena za pravi odmor, bez obzira na kojoj se lokaciji nalazim jer imamo samo oko dva meseca sa velikim brojem takmičara da se pripremimo za sledeći krug. Pored toga, paralelno radim na dizanju nove digitalne platforme za što bolji odabir novih talenata, kao i skupljanje materijala i pesama za karijere onih koji se pokažu da vredi ulagati u njih. Sve zajedno mi se čini da ove godine od odmora nema ništa. Mada, uživam pomagajući mladima i to mi, možda, daje više energije i sreće nego da samo odmaram od snimanja“, rekao je Mili.

Đorđe David takođe neće odmarati tokom pauze, već će se posvetiti promociji dugonajavljivanog albuma i radu sa kandidatima.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Posvetiću se novim albumom i spotom koji je nedavno snimljen na moj rođendan za duetsku pesmu sa Ivanom Peters. Promocija će biti početkom novembra i putovaću po Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji ukoliko to uslovi budu dozvoljavali. Pošto nema koncerata, promovisaću pesme na radio stanicama i TV emisijama. Druga stvar, tu je i rad sa mojim kandidatima. Iako smo overili 4. krug, moramo se izboriti i otići u 5.krug. Treća stvar, maksimalno ću se posvetiti svom detetu koje mi je na prvom mestu. Što se tiče pauze, slobodno mogu da kažem da je Saša Popović prorok, kao da je unapred sve znao. Čovek sa tolikim iskustvom u poslu tačno je imao u podsvesti da može doći do ove katastrofe do koje je došlo u Srbiji zbog korone, pa je unapred sve pripremio. Ipak imamo takmičare koji nisu iz naše države, a rigorozne mere su na snazi“, rekao je roker.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk Tviter.

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar