Otac Meta Leblonka tvrdi: Prestao je da me finansira

Zabava 23. maj. 202123:55
Podeli:
Matt LeBlanc
Mat Le Blank Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Zvezda serije "Prijatelji", Met Leblonk s ocem već devet godina nije u dobrim odnosima, a razlog za svađu su motori, kako Paul tvrdi.

Pročitajte još:

„Devet godina živim bez ikakvog kontakta i još uvek mi je teško da poverujem što se dogodilo“, rekao je Paul za „The Sun“.

On je odrastao s majkom Patricijom, od koje se Paul razveo još dok je Met bio dečak. Odselio se u Australiju, pa vratio u Ameriku kad je Met imao već osam godina.

Glumac je 1998. pomogao ocu da dobije kuću iz snova u planinskom selu u Koloradu i počeo je da mu daje mesečni džeparac.

Međutim, jedna stvar je onda potpuno promenila odnos između oca i sina.

„Imao sam tešku nesreću, bilo je čudo što sam preživeo pa sam poklonio svih pet motora. Nije ničija briga ako ću se ja rešiti motora, ali Met za to nije htio ni da čuje. Bio je jako ljut. Rekao mi je da prestaje da mi daje džeparac. Verovatno je mislio da ću ga moliti da promeni mišljenje“, tvrdi Paul.

Nije mu jasno, kaže, zašto je to toliko naljutilo njegovog sina. Nakon što je glumac prestao da mu daje novac, Paul, tvrdi, živi od socijalne pomoći.

Paul je, tvrdi, nekoliko puta poslao poruku sinu da se pomire, ali ih Met ga potpuno ignoriše.

„To je ponižavajuće, ali istina je da je Met uvek bio mamin dečak. Moja poruka Metu je da se mora sabrati pre no što bude kasno. Nedostajaću ti kad me više ne bude bilo“, poručuje Paul, koji tvrdi da su njegoovg sina, novac i slava promenili na gore.

O svemu se oglasio i tim glumačke zvezde.

„Met i njegovu majku je Paul napustio kad je on još bio dete“, bio je kratak.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar