Zavodnik Džoi Tribijani oronuo s viškom kilograma

Podeli:
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zvijezda serije "Prijatelji", američki glumac Met Leblank, spreman je da se vrati na set kultne humorističke serije, čije su snimanje njeni obožavatelji jedva dočekali nakon dugog priželjkivanja, ali neki će možda ostati iznenađeni time koliko su se njihove omiljene zvezde promenile. Pogotovo ako je reč o muškom delu ekipe, jer uz Metjua Perija, koji danas više nije prepoznatljiv, ni 52-godišnji Met više ne izgleda onako kako ga pamtimo iz najboljih godina.

PROČITAJTE JOŠ

U to se najbolje možemo uveriti ako pogledamo njegove poslednje fotografije snimljene na ulicama Los Anđelesa, gde se sa zaštitnom maskom uputio u prodavnicu. Višak kilograma, seda brada i kosa danas su glavni zaštitni znakovi ostarelog Meta, koji je svima u pamćenju ostao kao veliki zavodnik Džoi Tribijani.

Upravo će mu povratak toj ulozi doprineće njegovom računu u banci, baš kao i ostalim glumcima iz serije – Dženifer Aniston, Kortni Koks, Dejvidu Švimeru i Metjuu Periju, kojima će biti isplaćen honorar u iznosu od 2,5 do 3 miliona dolara. Biće to njihovo prvo okupljanje na malim ekranima od završetka snimanja serije 2004. godine.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Met je pre godinu dana napustio emisiju BBC-ja „Top Gear“, u kojoj se našao u ulozi voditelja od 2016. godine. Kao glavni razlog naveo je kako su ga snimanja previše udaljila od prijatelja i porodice.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon uloge Džoija Tribijanija u seriji „Prijatelji“, koja mu je donela svetsku slavu, glumio je i u sopstvenoj seriji „Džoi“, ali ona nikada nije doživela takav uspeh.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar