Podeli
Foto: Arhiva, EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Bogatstvo holivudskih zvezdi odavno se meri u milionima. Slučaj, međutim, nije drugačiji ni kada su u pitanju pojedine domaće zvezde. Iznenadili biste se kada biste saznali da sportisti, ali i estrada vrede i nekoliko miliona dolara.

Sajt “Celebrity net worth” sabrao je sve bogatstvo ličnosti iz sveta zabave, sporta i ostalih grana, u celom svetu. Rezultate sajta proverava i potvrđuje tim urednika i poznavalaca industrije. Ideja i cilj ovog sajta jeste da informacije o finansijama poznatih budu jasne, precizne, tačne i javne.

Tako na primer, prvi teniser sveta Novak Đoković, težak je neverovatnih 220 miliona dolara. Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, prema navodima ovog sajta, teška je 80 miliona dolara, dok je njena suparnica, pop zvezda Jelena Karleuša teška 40 miliona dolara.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Košarkaš Vlade Divac težak je 45 miliona dolara, a pevačica Lepa Brena, teška je “tek” 16 miliona dolara.

Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Na listi domaćih najbogatijih javnih ličnosti nalazi se i legenda Zdravko Čolić koji je težak, kako sajt navodi, 20 miliona dolara.

Zdravko Colic
Zdravko Čolić Foto:Vesna Lalić

Muzičar i tekstopisac Goran Bregović takođe je težak 20 miliona.

Foto: Zoran Lončarević

U poređenju sa holivudskim zvezdama, brojke nisu male.

Primera radi, pop zvezda Lejdi Gaga, prema navodima istog sajta, teška je 320 miliona dolara. Njena koleginica Kejti Peri teška je 330 miliona.

Nekada najpopularniji pevač na svetu Džastin Biber, prema navodima sajta, težak je 265 miliona dolara, što zapravo znači da je njegovo bogatstvo “tek” oko 40 miliona veće od bogatstva Novaka Đokovića.

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar