Norveške internet senzacije snimile video za fanove u Srbiji

Showbiz 26. dec. 202010:48
Podeli:
Foto:Andreas L Eriksson / Zuma Press / Profimedia

Markus i Martinus, norveške internet senzacije i momci koje obožavate da slušate, gledate i komunicirate sa njima, snimili su video intervju za "TeenStar", digitalni, srpski tinejdž magazin, kako bi čestitali novogodišnje praznike fanovima u Srbiji.

Njihov fandom raste bukvalno iz dana u dan, a uprkos tome što je ovu godinu obeležila korona, oni su uspeli da se još više povežu sa svima kroz kanale na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Moglo bi se reći da im ova godina nije bila neuspešna: potpisali su ugovor sa izdavačkom kućom Universal Music, objavili su 2 singla – Love You Less i It/s Christmas Time, a kako su sami rekli u intervjuu za „TeenStar„, spremaju nam mnogo toga.

„Dobro smo, zdravi smo, na sigurnom smo i jako smo srećni zbog toga. Naravno, dosadno je kad ste stalno kod kuće, još uvek radimo dosta na muzici, planiramo 2021. godinu kod kuće, ali, da, dobro smo,“ kaže Markus, dok Martinus dodaje: „Da, dobro smo, ali smo spremni da izađemo. i ponovo putujemo, tako da se nadamo da ćemo uskoro moći to opet da radimo.“

Kada je reč o Srbiji, momci su rekli da obožavaju srpsku hranu.

„Hrana je stvarno dobra i to je bilo super. Imamo jednog srpskog momka koji živi ovde i on nam je pričao da moramo da probamo srpski roštilj kada dođemo tu. Tako da nismo imali izbora sem da probamo“, rekli su oni.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar