Nikol Kidman je žrtva posesivne gole žene koja je proganja

Film 31. okt. 202012:13
Podeli:
Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Oskarovka Nikol Kidman, koja u novoj HBO seriji "Slom" ili "The Undoing" tumači psihoterapeutkinju Grejs Frejzer, postala je "žrtva" posesivne depresivne umetnice koja ju je još u prvoj epizodi konstantno proganjala, potpuno obnažena.

PROČITAJTE JOŠ

Golotinja, erotika pa i pornografija nikad nam nisu bile dostupnije, ali je golo žensko telo na ekranu i dalje fascinantno. Otuda je dvadesetpetogodišnja glumica Matilda De Angelis izavala pravu pometnju kada se u jednoj od početnih scena nove serije „The Undoing“ pojavila potpuno gola.

Tokom cele epizode koja traje negde oko 50 minuta, Matilda je sve vreme paradirala gola ispred Nikol. Još na početku, izazvala je opštu pometnju bogatih i uštogljenih majki Njujorka, kada je otkopčala brus i krenula da doji dete.

Kasnije je Nikol poljubila u liftu, a u jednom trenutku ju je spopala i potpuno naga u svlačionici.

„Scena originalno nje ni bila planirna. Ali je rediteljka odlučila da pomeri granicu za moj lik. Rekla mi je: „Kada si u svlačionici nije neuobičajeno i neprijatno da budeš u vešu, naročito za žene. Ali golotinja, to je nešto drugo. I bila nam je potrebna u seriji jer je moj lik takav, ekstreman i preteran, i to je prvi put da je lik Nikol Kidman shvatila da će se tu svašta desiti“, ispričala je glumica za američke medije.

Foto: Supplied by LMKMEDIA / IPA / IPA / Profimedia

Serija „The Undoing“ prati Grejs Frejzer, koju tumači upravo Nikol Kidman, uspešnu terapeutkinju, njenog muža, koga tumači Hju Grant, i njihovog malog sina. Njihovi naizgled savršeni životi se menjaju preko noći: jedna nasilna smrt i niz zastrašujućih spoznaja.

Scenarista Dejvid E. Keli (Nevine laži) i rediteljka Suzan Bir (Noćni menadžer) su tvorci ove šestodelne serije koja prati uspešnu terapeutkinju, Grejs Frejzer (Nikol Kidman), njenog muža Džonatana (Hju Grant) i njihovog malog sina (Noa Džup) koji pohađa elitnu privatnu školu u Njujorku.

Njihovi naizgled savršeni životi se menjaju preko noći: jedna nasilna smrt, nestali supružnik i, na mestu čoveka koga je Grejs mislila da poznaje, niz zastrašujućih spoznaja. Našavši se usred veoma javne katastrofe i zgrožena činjenicom da nije poslušala sopstveni savet, Grejs mora da dekonstruiše jedan život i izgradi potpuno novi za svoje dete i sebe.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar