Nigoru preminula majka: Oprostio se stihovima Pere Zupca

Showbiz 14. nov. 202017:29 > 17:31
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

"Neko će drugi, neznan i drag, još lepše pesme da ti piše. Za svakim od nas ostane trag, travka nad glavom kroz koju diše. Možda smo bili ptica na nad morem, u Podmoskovlju breza tanušna. Možda ćemo biti čempres međ' borjem. Život je velik! Smrt je majušna", opisao je Igor Lazić Nigor na svom Instagram profilu tugu koju oseća zbog smrti majke.

Pevaču Igoru Laziću Nigoru preminula je majka nakon kraće bolesti. Poznati Crnogorac nije mogao sa sakrije tugu i bol za njom, pa se na svom Instagram profilu oprostio od nje i posvetio joj poeziju Pere Zupca.

PROČITAJTE JOŠ

„Obične smrti i herojske smrti, i pesničke smrti od omče i metka, nek’ te ne zbunjuju, zemlja se vrti. Smrt je, u stvari, život ispočetka. Neko će drugi, neznan i drag, još lepše pesme da ti piše. Za svakim od nas ostane trag, travka nad glavom kroz koju diše. Možda smo bili ptica na nad morem, u Podmoskovlju breza tanušna. Možda ćemo biti čempres međ’ borjem. Život je velik! Smrt je majušna“, napisao je Nigor na svom Instagram profilu, a potom se zahvalio majci za sve što je učinila za njega.

„Hvala majko za neizmernu ljubav, i što si me vaspitala da budem čovek kakav jesam. Počivaj u miru nebeskom sa tvojim Stojanom, vole te tvoji Igor i Goran i čuvaju u srcu doveka“, oprostio se pevač.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic)

Podsetimo, Nigor je više puta u intervjuima govorio da je bio vezan za majku koja je živela u Kotoru, te je svaki slobodan trenutak koristio da ode u rodno mesto i bude s njom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar