Igor Lazić Nigor: Uhvatio sam zadnji avion iz Crne Gore

Showbiz 18. mar. 202021:26 > 22:10
Podeli:
Foto: Nova S

Pevač Igor Lazić Nigor uključio se uživo u emsiju "Među nama" koja se emituje na Nova S televiziji.

On je u razgovoru sa voditeljkama Majom Nikolić i Natašom Miljković pričao o novonastaloj situaciji oko koronavirusa. Na samom početku Nigor otkrio je kako provodi vreme u izolaciji.

„Tek je drugi dan, ima dosta toga po kući da se popravlja, juče sam popravljao veš masinu, pošto majstor nije mogao da dođe. Žena još radi, mislim još sutra i ona više neće raditi. Ja sam u međuvremenu i kuvar, i spremam sve po kući šta treba. Meni je mart trebao da bude najradniji pošto osim muzike radim i neke predstave. Imali smo dosta predstava zakazanih za mart koje su otkazane, tako da se nisam nešto preterano umorio. Dokle će ovo trajati, ko će ti ga znati, pošto je tek krenulo, što je najgore i moramo da pridržavati uputsava i biti kući da ne bi jedni druge zarazili“, poručio je Nigor.

Voditeljke su se potom dotakle njegove pesme „Ostani doma“, kojom apeluje na ljude da ostanu u svojim kućama i ne izlaze napolje. Nigor je ispričao kako je nastala numera koju je snimio sa Sergejem Ćetkovićem i Nenadom Kneževićem Knezom.

„Zadnji avion iz Crne Gore sam uhvatio i odlučio sam da ostanem 14 dana kući, zbog sebe i zbog drugih ljudi, dok to još nije bilo zvanično da svi koji dođu moraju biti u kući. Od dosade sam zvao sam Sergeja i samo da kaže „Osta“, a ja ću reći „Nite“, a Knez da kaže „Doma“. I tako sam ih snimio i onda sam uradio neku malu matricu i smontirao to za sat vremena i pustio u etar“, rekao je Lazić, a šta je još ispričao pogledajte u video snimku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.