Netfliks sprema seriju o psiho ubici koji je klao gejeve

Film 05. okt. 202010:39 > 10:42
Podeli:
Džefri Damer Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Nakon uspešnih serija "Američka krimi priča" i "Američka horor priča", TV producent Rajan Marfi će ovaj put "zaokružiti" svoje umeće. Marfi za Netfliks trenutno priprema seriju "Čudovište: Priča o Džefriju Dameru" - serijskom ubici koji je klao i mučio homoseksualce, prenosi Collider.

Marfiju će u projektu pomoći Ijan Brenan, s kojim je stvorio popularnu tinejdžersku seriju Glee, kao i Dženet Mok i Dejvid Mekmilan. Oni će napisati 10-epizodnu seriju, dok će režiju potpisati Mok i Karl Frenklin. Planirano je da produkcija započne sa radom u januaru 2021. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Ričard Dženkins je jedini glumac koji je angažovan za seriju, a tumačiće Damerovog oca Lajonela, hemičara koji je na sina preneo umeće očuvanja životinjskih kostiju. Ove tehnike je Damer kasnije koristio nad svojim žrtvama.

Džefri Damer (1960-1994), poznat kao „Kanibal iz Milvokija“ ili „Čudovište iz Milvokija“, bio je američki serijski ubica i seksualni prestupnik koji je usmrtio 17 muškaraca i dečaka od 1978. do 1991. godine. Upražnjavao je nekrofiliju i kanibalizam, čuvajući pojedine ili sve delove tela žrtava, kao i njihov skelet.

Bio je osuđen na doživotnu robiju. Pretučen je na smrt u zatvoru u Viskonsinu 1994. godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar