Naplaćuju rađanje dece: Bizarni predbračni ugovori slavnih

Showbiz 17. dec. 202017:57
Podeli:
Foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Ian West / PA Images / Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Većina holivudskih zvezdi iz godine u godinu postaje sve bogatija i popularnija. Čak i kada se dogodi karijerni "kiks", velike muzičke i filmske kompanije pronalaze način kako da od već poznatih imena zarade još para. Znajući koliko je novac i uticaj u njihovom poslu važan, većina njih odlučuje se na krajnje bizaran potez - predbračne ugovore kojim štite sebe i sve oko sebe. Takav je slučaj i sa Bruklinom Bekamom, i njegovom lepšom polovinom.

Iako su zbog aktuelne zdravstvene situacije koja je zadesila svet datum venčanja odložili sa septembra 2021. godine na 2022. godinu, 21-godišnji Bruklin Bekam i njegova četiri godine starija verenica Nikol Pelc nisu prestali da planiraju svoj dan iz snova.

Bruklin Bekam i Nikola Pelc Foto: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako su otkrili izvori bliski paru, par je već potpisao predbračni ugovor, a sve kako bi zaštitili bogatstva svojih porodica, nakon što oni sami postanu supružnici. Tako se saznaje da u ugovoru stoji da ukoliko se rastanu nakon venčanja, iz braka će izaći samo sa stvarima sa kojima su u isti ušli, a to uključuje i prihode i nekretnine.

PROČITAJTE JOŠ

Koliko puta ste u intervjuima poznatih zvezda čuli da u Holivudu niko ne veruje nikome? To je standardna floskula koja postoji gotovo koliko i Holivud. Poznati glumci i glumice, pevači i pevačice stalno govore o tome da je to “krvav posao” i da je većina ljudi oko njih tu, navodno, samo zbog njihovog novca. Iako ima izuzetaka, pojedine javne ličnosti ne veruju čak ni svojim “životnim saputnicima” pa zato potpisuju nekada i krajnje bizarne predbračne ugovore.

Na listi ispod pročitajte pet predbračnih ugovora koji će vam u najmanju ruku biti smešni. Od milionskih isplata do zagarantovanog seksa četiri puta nedeljno.

Čarli Šin i Bruk Miler

Bruk i Čarli su potpisali predbračni ugovor, zbog kojeg je glumac svojoj nekadašnjoj supruzi morao da isplati pola miliona dolara odmah nakon venčanja, dok je ona za svaku narednu godinu provedenu u braku dobijala još tri stotine hiljada dolara. Nakon razvoda, dobila je i svu njegovu pokretnu imovinu.

Foto: EPA/PAUL BUCK

Bijonse i Džej Zi

Muzički titani Bijonse i Džej Zi, koji inače važe za jedan od najuticajnijih i najbogatijih parova na svetu, po stupanju u brak, potpisali su ugovor putem kojeg se reper obavezao da  će uplatiti po pet miliona dolara svojoj supruzi za svaki porođaj, a u slučaju razvoda, ona će dobiti po milion dolara za svakih godinu dana braka.

Foto: EPA/JUSTIN LANE

Nikol Kidman i Kit Urban

Australijska glumica je pre stupanja u brak odlučila da obaveže svog supruga da će ostati na “pravom putu”. On je pre nego su stali na “ludi kamen” morao da potpiše ugovor kojim se obavezuje da više nikada u životu neće probati narkotike – u slučaju da to uradi, njihov brak se poništava.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Iako nikada zvanično nisu stupili u brak, latino diva i glumac jesu potpisali predbračni ugovor. Dženifer se tako pravno obaveza na seks makar četiri puta nedeljno, a Ben je potpisao da će u slučaju da prevari svoju buduću suprugu, pola njegove imovine pripasti njoj.

Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Kim Kardašijan i Kanje Vest

U slučaju da brak slavnog repera i rijaliti zvezde “pukne”, Kanje će morati da isplati 10 miliona dolara svojoj nekadašnjoj supruzi, ali i da joj ostavi porodičnu vilu u kojoj danas žive. S druge strane, ona sa njim neće morati da deli ni dolar svog bogatstva.

Foto:EPA-EFE/RINGO CHIU

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar