Nakon Tokanove smrti Amadeus bend predstavio nova dva člana

Showbiz 12. feb. 202121:16 > 22:48
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Članovi popularnog "Amadeus benda" pre skoro tri meseca izgubili su jednog od članova muzičke grupe, Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminuo od posledica izazvanim koronavirusom. Iako je teško nastaviti bez čoveka koji im je bio kao brat, gotovo tri meseca posle smrti njihovog prijatelja, popularni "Amadeusovci" našli su zamenu za upražnjeno mesto bubnjara u bendu.

Pročitajte još:

Redakcija Nova.rs prisustvovala je prvoj probi popularnog sastava, sa novim članovima benda u njihovom studiju na Dorćolu. Frontmen grupe, Bojan je u razgovoru za naš portal otkrio i zbog čega ih je napustio gitarista benda, ali i kako se snalaze bez dvojice prijatelja sa kojima su sarađivali skoro 20 godina.

„Igora poznajem već duže vreme, poznajemo se više od deset godina, tako da je on nekako bio jedan od opcija vezanih za bubanj, s obzirom na to da nas je Tokan napustio pre vremena i iznenada. Sve je to nekako teško nama palo, ali smo tu neku vanserijsku energiju koju je Tokan posedovao, probali da nadomestimo Igorom, koji se odlično uklopio“, rekao je frontmen benda, Bojan Tasić za naš portal.

„Gitarista je napustio bend iz nekih drugih razloga. Ima neke drugačije životne planove, tako da smo i za njega morali da nađemo zamenu, gitaristu Stefana, koji je takođe mlad i dobar momak“, rekao je Bojan.

„Jeste teško, jer bend postoji pune 23 godine, ali smo od početka tu Boki, Aca i ja. Tokan je bio sa nama punih dvadeset godina, a bivši gitarista 15 godina. Vrlo je teško nastaviti dalje, ali mi smo profesionalci, pa ćemo taj nedostatak nadomestiti, zato i imamo probe“, rekao je pevač.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar