Mirjana Karanović: Ne želim da postanem dosadna baba

Showbiz 19. nov. 202011:36 > 11:50
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Glumica Mirjana Karanović dala je intervju za magazin "Story" u kojem je pričala o svojim najvećim životnim uspesima. Istakla je da se nada da će kroz narednih dvadeset godina ostati vitalna i aktivna, te da neće postati, kako je rekla, dosadna baba.

„Najponosnija sam što sam toliko aktivna i tako živa. To je za mene ogroman uspeh. Ne znam šta će biti za 20 godina, nadam se da ću ostati vitalna i da ću raditi, baviti se zanimljivim stvarima. To planiram, da ne postanem dosadna baba, mada sam već baba. Imam od sestara i braće moje unuke. Ako se neko pita kako to kad nemam decu, imam decu kao da su moja, i isto tako unuke“, rekla je glumica za pomenuti medij.

PROČITAJTE JOŠ

U istom intervjuu je pričala i o problemima, navodeći da je jako važno uhvatiti se u koštac sa njima.

„Iskustvo koje imam sa sobom i drugima kaže da emocije rukovode našim ponašanjem, ali da nas razum tera, nakon emotivnog bolovanja, da traumatine momente potiskujemo. Razum nas tera da racionalizujemo traume i shvatimo zašto smo bili povređeni. Lakše je gurnuti sve pod tepih i ne misliti na to, ali baveći se tom tematikom, shvatila sam da, ako problem ostane duže pod tepihom, razvije se u nesnosan smrad koji je nemoguće ignorisati ili taj nerešeni problem može da prouzrokuje bolest“, rekla je Karanović.

Glumica je tokom proteklih nekoliko meseci često objavljivala fotografije iz teretane, pokazujući svojim pratiocima da aktivno vežba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar