I u dobru, i u zlu: „Zvezde Granda“ pomažu jedne drugima

Showbiz 22. okt. 202023:12 > 23:13
Podeli:
Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan/Privatna arhiva

Bivši učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Igor Gmitrović lagano teži ka solo karijeri. Baš za jednog od svojih idola izabrao je kolegu i pobednika pomenutog muzičkog šou programa Mirzu Selimovića, čije pesme najčešće peva na svojim nastupima.

Upravo iz razloga što je veliki poštovalac Mirzinog rada, Igor je angažovao neke njegove saradnike koji će doprineti njegovom uspehu, pa je nedavno započeo saradnju sa producentom Milanom Rađenom koji je inače uradio Selimovićevu baladu „Boliš me“. Nakon uspeha koji je doživeo u takmičenju, u kojem je pokupio simpatije strogih članova žirija, Igor je siguran da će jednog dana i on dostići slavu i popularnost kao većina njegovih kolega.

PROČITAJTE JOŠ

„Koliko sam skroman, toliko sam i ambiciozan. Svestan sam da možda nije najbolje vreme da se istaknem zbog situacije sa koronavirusom, ali ne želim da odustajem kad sam fino krenuo. Spremam nešto novo i zanimljivo, nešto što je danas popularno, pa se nadam da pandemija neće uništiti našu želju i volju za radom. To nikako ne smemo da dozvolimo“, rekao je Igor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar