Metju Mekonahi
Metju Mekonahi Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Glumac Metju Mekonahi je u svojim memoarima "Greenlights", otkrio da mu prvo seksualno iskustvo nije bilo iz obostrane želje, već je na to bio primoran.

PROČITAJTE JOŠ

Slavni glumac je u svojim novim memoarima „Greenlights“, koji su objavljeni u utorak, opisao svoju, ni malo lagodnu životnu priču. Momente kroz koje je prolazio svrstao je u zelena, žuta ili crvena svetla, odnosno u događaje koji su ga pokrenuli, pauzirali ili stopirali. Oskarovac je, takođe, objasnio da je iz svakog takvog momenta naučio lekciju ili izvukao životnu poruku. Svaki izazov sa kojim bi se nosio, činio bi ga jačim i terao da ide napred.

Na samom početku memoara, Metju je izneo javnosti nekoliko intimnih činjenica o sebi, kako bi pripremio čitaoce na poglavlje koje govori o njegovm ličnom iskustvu u vezi sa seksualnim zlostavljanjem.

Otkrio je da njegovo prvo seksualno iskustvo nije bilo uz obostranu želju, već da je na to bio primoran.

– Bio sam ucenjen kada sam imao prvi seks, sa 15 godina. Mislio sam da ću otići u pakao zbog seksa pre braka. Danas samo mogu da se nadam da se to neće dogoditi – napisao je glumac.

Pored toga, Mekonahi je otkrio da ga je napao muškarac kada je imao 18 godina, dok je onesvešćen ležao u zadnjem delu kombija. Iako nije mnogo detaljisao o ovom iskustvu, Mekonahi tvrdi da se ne smatra žrtvom ove situacije.

U memoarima je izneo detalje o turbulentnoj vezi svojih roditelja. Pisao je i o braku sa Kamilom Alveš, kao i o ličnoj filozofiji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar