Menson: Fantazirao sam da joj razbijam lobanju čekićem

Showbiz 02. feb. 202116:14
Podeli:
Merilin Menson i Evan Rejčel Vud Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Nakon što je glumica Evan Rejčel Vud optužila bivšeg dečka, muzičara Merilina Mensona za zlostavljanje mnogi su se podsetili i njegovog starog intervjua koji je bio poprilično jeziv.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, u intervjuu iz 2009. Manson je govorio o raskidu sa Vud, te je, između ostalog, rekao da fantazira o tome kako joj „razbija lobanju čekićem“.

Na pitanje kako se oseća nakon raskida sa glumicom, on je tada odgovorio:

„Najteže mi je pao Božić 2008. godine jer nisam razgovarao sa porodicom. Po zidovima su mi bili ispisani stihovi i zakačene vrećice sa kokainom. Bio sam sam i osećao sam se izdano i napušteno. Svoje poverenje sam poklonio samo jednoj osobi, ali pogrešio sam u izboru te osobe. To je greška koju svi mogu da razumeju. Očajnički sam pokušavao da to popravim. Taj dan sam je nazvao 158 puta, a pritom sam se rezao žiletom po licu i rukama“, rekao je muzičar u intervjuu iz 2009. godine i dodao.

Merilin Menson Foto:Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

„Znam da je to bilo glupo. Hteo sam da joj pokažem koliko me boli to što sam bez nje, želeo sam da to fizički vidi. Znam da to sad zvuči kao da izmišljam, ali istina je i baš me briga u šta će ljudi da veruju. Imam ožiljke koji to dokazuju. Često me u intervjuima pitaju govori li moj album o raskidu sa njom. Pesma ‘I Want to Kill You Like They Do In The Movies’ govori o mojim fantazijama. Svaki dan sam fantazirao kako joj razbijam lobanju čekićem“, rekao je tad.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar