Merilin Menson tvrdi da su sve njegove veze bile sporazumne

Showbiz 02. feb. 202110:35
Podeli:
Merilin Menson Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Rok zvezda Merilin Menson odbacio je optužbe glumice Evan Rejčen Vud za višegodišnje "užasno zlostavljanje" i rekao da su njegove intimne veze "uvek bile sporazumne".

PROČITAJTE JOŠ

“Ime mog zlostavljača je Brajan Vorner, koji je svetu poznat kao Merilin Menson”, napisala je u objavi Vud, dodajući da je sve počelo dok je ona još bila tinejdžerka.

Menson je odbacio ove optužbe.

„Moje intimne veze uvek su bile u potpunosti sporazumne s partnerkama koje slično misle. Bez obzira na to kako i zašto sad biraju da lažu o prošlosti, ovo je istina“, napisao je Menson.

Vuds, međutim, nije jedina. Još tri žene u ponedeljak su takođe na Instagramu optužile Mensona za emocionalno i psihičko zlostavljanje u proteklih deset godina.

Nakon optužbi njegove bivše devojke, glumice Evan Rejčel za zlostavljanje, izdavačke grupa Loma Vista prekinula je saradnju sa pevačem Merilinom Mensonom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)

“S obzirom na uznemirujuće optužbe koje je iznela glumica Evan Rejčel Vud na račun Merilina Mensona, izdavačka kuća Loma Vista rešila je da više ne promoviše najnoviji album dotičnog pevača, a ova odluka stupa na snagu odmah”, naveli su iz pomenute izdavačke kuće.

“Zbog gnusnih optužbi na njegov račun, odlučili smo i da više nijedan projekat ubuduće ne radimo sa Merilinom Mensonom”, dodali su.

 

 

Komentari

Vaš komentar