Nakon optužbi za zlostavljanje stigla kazna za Mensona

Showbiz 02. feb. 202100:05 > 00:37
Podeli:
Merilin Menson Foto:Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Izdavačka kuća otkazala je saradnju muzičaru Merilinu Mensonu nakon što je optužen za zlostavljane od strane više ženskih osoba na čelu sa njegovom bivšom devojkom.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, nakon optužbi njegove bivše devojke, glumice Evan Rejčel Vid za zlostavljanje, izdavačke grupa Loma Vista prekinula je saradnju sa pevačem Merilinom Mensonom.

„S obzirom na uznemirujuće optužbe koje je iznela glumica Evan Rejčel Vud na račun Merilina Mensona, izdavačka kuća Loma Vista rešila je da više ne promoviše najnoviji album dotičnog pevača, a ova odluka stupa na snagu odmah“, naveli su iz pomenute izdavačke kuće.

„Zbog gnusnih optužbi na njegov račun, odlučili smo i da više nijedan projekat ubuduće ne radimo sa Merilinom Mensonom“, dodali su.

Da podsetimo, ekscentričnog muzičara optužila je bivša devojka Evan Rejčel Vid za zlostavljanje tako što je na svom Instagram profilu podelila tekst o njemu i označila ga kao svog zlostavljača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

“Ime mog zlostavljača je Brajan Vorner, koji je svetu poznat kao Merilin Menson”, napisala je u objavi, dodajući da je sve počelo dok je ona još bila tinejdžerka.

“Stravično me je zlostavljao godinama. Isprao mi je mozak i izmanipulisao me da mu budem potčinjena. Završila sam životom u strahom od odmazde, klevete ili ucene,” napisala je glumica u svojoj objavi na Instagram profilu, gde je podelila i priče drugih devojaka koje su navodno isto bile zlostavljane od strane Merilina Mensona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar