Foto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Dok je vodila svoj blog 2015. godine, Megan Markl nije ni slutila da će jednog dana biti udata za princa, pa nije vodila računa šta će i o čemu će na svom blogu pisati.

PROČITAJTE JOŠ

Megan Markl imala je problema s prilagođavanjem u kraljevskoj porodici, a detalji iz njene prošlosti objašnjavaju i zašto. Britanski „Daily Mirror“ iskopao je jednu od objava na njenom ugašenom blogu „The Tig“, u kojoj je pisala o novogodišnjim odlukama za 2016. godinu, kada nije slutila da će za samo par meseci upoznati britanskog princa, za kojeg će se kasnije i udati.

Naime, Megan je tada napisala da u novoj 2016. godini želi da prestane da psuje, što je neretko činila kada bi popila malo više alkohola. Pored psovanja, Megan je grickala nokte kada bi bila pod stresom.

Foto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

„Psovanje nastupa kada sam premorena ili kada se osećam drčnijom, nakon nekoliko pića. A što se tiče grickanja noktiju, to mi se i dalje dešava tokom turbulentnog leta ili u danu punom stresa. To nije ženstveno, kao ni psovanje. Dođavola“, napisala je tada Megan.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar