Foto: Smedia/Promo

Pevač Marko Luis u je okviru projekta "Zvezde pevaju zvezde" obradio hit devedesetih "Hoću sa tobom da đuskam", koji u originalu izvodi Ivan Gavrilović. Ovaj projekat nastavlja se upravo s temom devedesetih, a osim Marka Luisa, u njemu učestvuju Vladan Savić, lena kovačević, Jelena Rozga i Ana Stanić.

PROČITAJTE JOŠ

„Odmah sam predložio ovu pesmu. Ušao sam u studio, nisam znao na šta će da liči i kako će da zvuči, ali mi se odmah taj prvi vajb činio odličan i baš mi se dopada i srećan sam kako je ispala. Nije izgubila taj neki vajb koji je Ivan još tada uneo u pesmu, a dobila je neki novi ‘mantil'“, rekao je Marko gostujući na Radiju S.

Zanimljivo je da je Marko pre 25 godina, kada je ova pesma izašla, imao samo deset godina:

„Tada sam živeo u Nemačkoj, ali do mene su stizale srpske pesme sa tadašnjeg ‘Pinka’ i legendarne TV ‘Palme’. I kada nećeš da slušaš, bombarduju te sa svih strana tom muzikom. Ove pesme se vrlo malo sećam, ali me oduševljava koliko je odskakala od tadašnjeg zvuka ’90-ih. Zvuči kao tadašnji britanski i američki disko dens, a spot u liftu i danas izgleda vrlo moderno“, kaže Marko  dodaje:

„Na snimanju spota, iako nisam u kondiciji, đuskao sam ceo dan. Kada su me producent i kostimograf pitali da li mogu da se igraju i zezaju sa mojim stajlingom, rekao sam da mogu da rade sa mnom šta hoće. Tako se ne bih obukao ni za kinđurijadu, ali na kraju je sve ispalo odlično“, zaključio je Marko.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.