Marija Šerifović
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Marija Šerifović je u svom posljednjem Jutjub videu otkrila da je za nedelju dana smršala skoro tri kilograma zahvaljujući planu ishrane koji je za nju napravila nutricionistkinja. Marijina dijeta zasniva se uglavnom na salatama, mladom siru, tunjevini i belom mesu.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba za sebe da pronađe odgovarajući plan. To nikako ne biste trebali da kopirate jer je plan napravljen prema mojim merama i krvnoj slici, prvenstveno. Copy-paste može biti koban. Sedam dana ću se zdravo hraniti. Nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan. To je nešto s čime započinjem dan“, otkrila je ona.

Iako je u videu otkrila da je u nekim trenucima osećala glad, Marija je ipak uspela da se do kraja drži plana nutricionistkinje, te izgubila 2.8 kilograma.

„To je veliki uspeh, naravno, možda je moglo i bolje, ali je svakako rezultat dobar. Nemojte se nadati da će svake nedelje biti ovako, jer u startu odmah dolazi do izbacivanja viška tekućine i toksina“, poručila je Marija svojim gledaocima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar