Trevor Noa Foto: Printscreen/YouTube/Recording Academy/GRAMMYs

Voditelj ovogodišnje dodele Gremi nagrada, Trevor Noa, otvorio je šou kontroverznim monologom u kojem se našalio na račun britanske kraljevske porodice, a takođe je i Gremije usporedio s neredima na Kapitolu krajem prošle godine, te je pričao i o kokainu.

Noa se javio ispred šatora na otvorenom, u kojem su bile smeštene zvezde, te je atmosferu opisao napetijom od one koja ovih dana verojatno vlada među pripadnicima britanske kraljevske porodice.

PROČITAJTE JOŠ

„Nominovani izvođači sediće distancirani za stolovima čekajući na svoje nagrade. Dakle, trenutno je u tom šatoru više napetosti nego na porodičnom okupljanju u Bakingemskoj palati“, rekao je.

„Dodela Gremija tako je najveći događaj ove godine, izuzev nereda na Kapitolu“, dodao je, iako je ranije tvrdio da Gremiji neće biti politički događaj.

Zatim je u svoj govor ubacio i kokain, govoreći da je dodela retki događaj u kojem „bela stvar koja učesnicima ulazi u nos nije kokain, već štapić za bris kojim se uzima uzorak i testira na koronavirus.“

Podsetimo, 63. godišnja dodela nagrada Američke muzičke akademije, Gremi, održana je u nedelju uveče. Trevor Noa bio je domaćin ceremonije iz kongresnog centra u Los Anđelesu, preko puta uobičajenog doma dodele nagrada u Staples Centeru.

Kao i kod ostalih dodela nagrada održanih tokom pandemije, ni ove godine nije bilo publike uživo osim, za određeni broj izvođača i nominovanih.

Među izvođačima su se našli Bed Bani, Tejlor Svift, Dua Lipa, Kardi Bi i Megan d Stalion. Bijonse je vodila sa devet nominacija, a sa osvojenim 28. Gremijem u karijeri, Bijonse je postala umetnica sa najviše osvojenih priznanja Američke muzičke akademije ikada.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar