Kako su glumci nekada pričali o Miki Aleksiću VIDEO

Showbiz 17. jan. 202120:1214 komentara
Podeli:
Miroslav Mika Aleksić Foto:printscreen/TV lica/RTS

Glumica Milena Radulović zajedno sa još nekoliko devojaka prijavila je policiji čuvenog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića, kojem se sada na teret stavljaju krivična dela silovanje i seksualno uznemiravanje. Milena je rešila javno da istupi i ispriča svoju stranu priče. Glumica je u svojoj ispovesti za "Blic" navela da je bila žrtva silovanja, te da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina.

PROČITAJTE JOŠ

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se” rekla je Milena Radulović u razgovoru za „Blic”.

Školu glume Miroslava Mike Aleksića pohađali su mnogi naši glumci. On je bio poznat po posebnim metodama rada sa decom, a glumica je u svojoj ispovesti govorila i o tome.

“Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedeljno, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra deca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom ‘Oče naš’, devojčice su dolazile u suknjama, dečaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: ‘Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode’. Postojala su jasna pravila”, rekla je Milena i dodala:

Milena Radulović Foto: Instagram/mileena_radulovic

“Govorio je da su deca mali ljudi, a nama je prijalo kad čujemo: ‘Vi ste samostalni, ovo je nešto samo vaše’. Poništavao je roditelje i njihovu ulogu, ali tada nam to nije delovalo sporno”, ispričala je mlada glumica.

U školu glume Miroslava Mike Aleksića išle su i novinarke Ivana Zarić, Maja Žeželj, glumci Nikola Đuričko, Bojana Maljević, Ivan Zarić, ali i mnogi drugi.

Kako su njegovi bivši učenici nekada pričali o Miki Aleksići poslušajte u videu ispod:

Da podsetimo, Aleksić je priveden sinoć u stanicu policije jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović. On će sutra biti saslušan u tužilaštvu, a ukoliko se u narednom periodu dokaže da je silovao svoje učenice, preti mu do 15 godina zatvora.

Aleksić se tereti da je u vremenskom periodu od 2012. do 2020. godine, u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve bile maloletne. On je priveden juče, nakon čega mu je određeno zadržavanje, a nakon sutrašnjeg saslušanja u Višem javnom tužilaštvu biće poznato da li će se Aleksić od optužbi braniti sa slobode, ili će mu biti određen pritvor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar