Kako je fakultetska diploma postala „ulaznica“ za Zadrugu

Showbiz 09. sep. 202019:58
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Četvrta sezona rijalitija Zadruga počela je proteklog vikenda, a čini se da nikad raznovrsnijih učesnika nije bilo. Među 54-oro njih, koji su se 6. septembra uselili u "Imaginarijum" u Šimanovcima našli su se likovi iz raznih slojeva društva - od bivših osuđenika do akademskih građana, a kad je u pitanju zanimanje učesnika, ni u jednom rijalitiju do sada nije bilo više ličnosti koje se bave "modelingom".

PROČITAJTE JOŠ

Kao što je već dobro poznato, bivši osuđenici – Miki Đuričić i Kristijan Golubović – najavljivani su kao glavne zvezde Zadruge 4, a Željko Mitrović je čak u maju upriličio i svečano potpisivanje ugovora s Golubovićem.

Njima se pridružio još jedan „opasan momak“ iz Hrvatske – Filip Car.

„Razlog mog ulaska u Zadrugu je da upoznam neke zanimljivije žene, a i imam u Hrvatskoj neke probleme, pa je to idealno da se malo maknem i rehabilitujem jedno vreme. Ja sam dečko s ulice, imam osam razreda osnovne škole. Kao klinac sam bio po domovima, a bio sam i po zatvoru često – od pucnjava do pljački banaka, bilo je tu svega“, ispričao je Car u svom predstavljanju gledaocima.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ipak, da se u Zadruzi može videti (bukvalno) sve, dokazuje i to što među učesnicima ima i „obrazovanog kadra“, pa i studenata.

Za sada već čuvenog Marka Đedovića publika zna da je magistar socijalnog rada i socijalne politike, s obzirom na to da to stalno ističe u programu.

Za njim je tu i Anja Todorović, dvadesetogodišnja studentkinja novinarstva. Ušla je u Zadrugu kao influenserka koja trenira fudbal i bavi se modelingom, a u predstavljanju je izjavila da će u rijalitiju biti „normalna i pozitivna“.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anjin ulazak u Zadrugu izazvao je negativne reakcije njenih kolega sa fakulteta, pa je tako jedan od njih, korisnik Tvitera, napisao da ga je sramota da se nazove njenim kolegom.

A na spisku visokoobrazovanih učesnika Zadruge našla se i Monika Horvat, stomatološkinja iz Hrvatske. Za sebe kaže da je „vrlo opuštena osoba koja voli da iskoristi sve prilike“, pa je verovatno zato i završila u rijalitiju.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Posebnu pažnju među obrazovanima privukla je bivša inspektorka, Ljiljana Kuzmanović Stevanović.

Kako je navela, radila je petnaest godina u nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, gde je vodila razne istrage, od kojih je jedna bila vezana i za Kristijana Golubovića, njenog novog cimera. Sebe je opisala kao interesantnu, komunikativnu i zabavnu ženu.

U širokom spektru zanimanja učesnika Zadruge našli su se i pevači, tiktokeri, klaberi, medicinska sestra koja je dala otkaz kako bi ušla u rijaliti i postala pevačica, suvlasnik noćnih klubova, bivše misice, čuveni estradni fotograf Zoran Buđić Kobra, ali i Vladislav Mandić – nekadašnji državni reprezentativac u odbojci.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar