Rijaliti prestupnik upoređuje nanogicu sa samoizolacijom

Showbiz 20. mar. 202013:29 > 13:31
Podeli:
Foto: E-Stock/ Aleksandar Nalbantjan

Rijaliti prestupnik Miki Đuričić i osuđeni nasilnik nad ženama koji se od juna prošle godine nalazi u kućnom pritvoru, svoju kućnu izolaciju uporedio je sa merama opreza kojih bi penzioneri trebalo da se pridržavaju tokom vanrednog stanja u Srbiji zbog koronavirusa. 

On se potpuno neprimereno i neumesno obratio starijim građanima Srbije putem Instagrama, te je podelio nestručne i neozbiljne savete, govereći da „pije rakiju jer pomaže protiv korone“.

„Dragi penzioneri, izdržite ovu kućnu izolaciju. Ja vas potpuno razumem jer sam i ja u jednoj vrsti karantina, ali onoj sa „nanogicom“, jer sam u kućnom zatvoru. Evo i moj otac Mirko je stariji od 65 godina i poštuje zabranu izlaska iz kuće. Pijuckamo rakijicu, jer su doktori rekli da je to dobro protiv korone, malo nešto mezimo, pričamo, družimo se i uživamo“, napisao je Đuričić na društvenim mrežama.

Podsetimo, Đuričić je u junu prošle godine zbog fizičkog nasilja u rijalitiju „Zadruga“ nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić osuđen na godinu dana kućnog zatvora.