Ivanović u klinču sa Vesićem, a sad ga napali i Sergejevi

Showbiz 29. sep. 202010:0750 komentara
Podeli:
Foto: Arhiva

Prepirke između Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, i voditelja Ivana Ivanovića ne prestaju, a u Tviter "rat" su se sada umešali i "ljudi Sergeja Trifunovića", odnosno Nina Stojaković iz PSG-a, a potom i sam Sergej Trifunović.

Naime, u jednom od najnovijih objava na Tviteru, Ivan Ivanović je upitao televiziju Prva, da objasni kako je Vesić došao do predloga ugovora koji je voditelj nekada imao sa tom televizijom, o čemu je Nova.rs već ranije pisala.

PROČITAJTE JOŠ

U jeku njihove prepirke, umešala se i Nina Stojaković iz Pokreta slobodnih građana, koja je voditelja nazvala „iskompleksiranim kepecom“.

„Evo kako lepo Nina iz PSG- a retvituje uvrede na moj račun. Ja vam kažem, razlike izmedju naprednjaka i PSG su isključivo stilske. Isto s…e drugo pakovanje“, napisaoa je Ivanović.

Na niz njegovih objava o Pokretu slobodnih građana, nadovezao i Sergej Trifunović, nekadašnji predsednik Pokreta, koji je ironično prokomentarisao da „Ivanović radi za Đilasa“.

„Nije te pokret nazvao kepecom, nego Nina. Smanji malo ostrašćenosti, pomisliće neko ne daj Bože, da radiš za Đilasa“, napisao je Sergej.

U vezi sličnosti PSG i SNS u ponašanju o kojoj priča Ivanović, priložio je i fotografiju ćaskanja.

Njihovi „napadi“ dolaze samo nekoliko dana nakon što je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić napisao da je Ivanović “dripac koji se dočepao televizije, prevarant koji je pokrao svoje kumove i oteo im emisiju, kafedžija čiji lokal Central park je zapaljen pod čudnim okolnostima pa je ugrozio bezbednost susedne zgrade, čovek koji služi da pere biografije onima koji su se ogrešili o Srbe kao što su Stipe Mesić i Dino Merlin i osoba koja u vreme hrvatske proslave Oluje sedi u Rovinju i pije vino branitelja”.

Niz uvreda koji je naveo aktuelni zamenik gradonačelnika nisu toliko iznenađujuće – jer to je Vesić Goran. Svi koji su bar malo upoznati sa njegovim likom i delom, znaju da je reč o čoveku koji obavlja “prljave” poslove u kojoj god stranci da se nalazi. Ono što je ipak problematično, jesu sve češće zloupotrebe kojima se on koristi ne bi li ponizio svoje neistomišljenike. U konkretnom slučaju, Vesić je poput pravog udbaša iskoristio svoju poziciju i u obračun sa Ivanovićem uključio gradske službe.

O tome je Nova.rs takođe ranije pisala.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar