Podeli
Ivan Ivanović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Siniša Kovačević objavio je sinoć da je voditelj Ivan Ivanović ponudio najviše novca za kupovinu rakije - skoro 5 hiljada evra, koje će otići na lečenje Anike, Olivera i Minje.

PROČITAJTE JOŠ

Dramaturg Siniša Kovačević objavio je na svom Tviter nalogu da prodaje rakiju koju je lično pravio, kako bi ubrzao sakupljanje novca za lečenje Anike, Olivera i Minje. On je 130 flaša procenio na 3000 evra, a sav novac od prodaje biće uplaćen na račune ove dece.

Ivanović je isprva ponudio tu sumu novca, ali nakon što su se u licitaciju uključili i drugi korisnici društvenih mreža, Ivanović je povećao ulog.

“Ako mi nešto nije promaklo, najvisš je ponudio g.Ivanović – 4750 evra .Čestitam. Plemenitim i daronosnim damama i gospodi koja su učestvovala, od srca hvala. Vama, koji ste podržali, takođe. Dečici želim da ozdrave. Ološu da neguje Zlo i obavija ga oko svojih sitnih duša i malih srca”, napisao je Kovačević na Tviteru.

Ivanović nije jedina javna ličnost koja se pridružila humanitarnoj akciji lečenja bolesne dece. Više o tome pročitajte OVDE.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar