Ista Đoletova pesma najslušanija u Srbiji, Hrvatskoj i BiH

Showbiz 24. feb. 202107:48 > 08:55
Podeli:
Đorđe Balašević Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Pesme Đorđa Balaševića na Jutjubu danima posle njegove smrti i dalje se masovno slušaju. Njegov zvanićni kanal na toj platformi sada ima više od 210 miliona pregleda, a u ukupnu brojku nisu uključeni pregledi s drugih kanala koji imaju prava na objavljivanje Balaševićeve muzike.

Jedna pesma, međutim, ubedljivo prednjači po slušanosti u odnosu na sve druge. U pitanju je „Kad odem“ koja je trenutno među deset najslušanijih numera u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini, piše Index.hr.

Kada je riječ o Jutjubu u Hrvatskoj, pesma je na trećem mjestu trendinga, a među najslušanijima u Hrvatskoj trenutno je i D-moll. Obe su pjesme objavljene na istom albumu, Tri posleratna druga, 1989. godine.

Pročitaj i:

Pesma Kad odem na YouTubeu u Bosni i Hercegovini je na devetom mestu najslušanijih, a u Srbiji je na petom mestu. Pesma se među deset najslušanijih našla i u Crnoj Gori gde je deseta na listi, a Slovenci su je pregledima smjestili na 13. mesto.

Administratori Jutjub kanala Đorđa Balaševića postavili su njegovu crno-belu fotografiju na kojoj maše publici na kraju jednog koncerta.

Komentari

Vaš komentar