Ilda Šaulić Foto:Nova S

U emisiji , "Među nama", Ilda Šaulić osvrnula se na životne okolnosti koje su je zadesile u prethodnim mesecima. Pevačica je povratak na scenu najavila spotom za pesmu ,"Sad me tražiš", koji je za nekoliko dana pregledan više od 700 000 puta. Ilda je za , "Među nama", govorila i o novim profesionalnim izazovima, načinu na koji čuva uspomenu na oca Šabana Šaulića, kao i o iskrenom prijateljstvu na javnoj sceni.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pesma „Sad me tražiš“ je obrada grčke numere. Kompozitor je Kirijakis Papadokulos. Ja prvi put sada snimam obradu neke pesme. Takođe, prvi put sarađujem sa Jelenom Trifunović i Markom Cvetkovićem. Zaista jedna jako lepa pesma.“, rekla je Ilda sa čim se odmah složila voditeljka Maja Nikolić.

Voditeljka je onda iznela svoj stav, te navela da se njoj naročito dopada spot, za koji smatra da je omaž ženskom  prijateljstvu.

„Jeste, to je bila moja ideja. Hvala bogu da su moje drage prrijateljice Dajana Paunović, Marina Visković i Marina Tadić na prvu odreagovale kada sam im rekla da bih želela da se one pojave u mom spotu“, otkrila je Šaulićeva.

Ilda Šaulić Foto:Nova S

Maja Nikolić zatim je pitala Ildu o njenim prijateljstvima i uopšte o prijateljstvim a na estradi.

“ Nas četiri kada sedimo, namanje pričamo o poslu i muzici. Marina Tadić ima malu devojčicu, pa mi imamo neke naše teme, Dajana ima sina koji je sad dečkić, Marina Visković malo kasni za nama, ali bože zdravlja i to će se ostvariti“, zaključila je Ilda.

Ceo razgovor voditeljke Maje Nikolić i Ilde Šaulić pogledajte u videu ispod: