Grupa 4YU privukla je veliku pažnju u popularnom takmičenju IDJShow, a u razgovoru za Nova.rs otkrivaju koji su im dalji planovi, ali i šta im je ovaj program do sada doneo.

Momci iz grupe 4YU pokupili su simpatije gledalaca u IDJShow-u, a na domaćoj sceni su uneli novinu jer gotovo da i ne postoje klasični boy bendovi. Imajući u vidu da ovakve grupe dobro prolaze u američkim i britanskim talent pou programima, pitali smo ih kakve šanse imaju za pobedu.

PROČITAJTE JOŠ

„To zavisi dosta od publike, ali i do nas. Mi ćemo se potruditi da se dobro plasiramo i da napravimo neki uspeh“, kažu oni i ističu da su u IDJShow-u postali kao porodica.

Osim prijateljstva, ovo takmičenje im je donelo još nešto. Naime, jedan od članova, Davor, nedavno je na bini poljubio koleginicu Ljupku Arsovsku i na taj način ozvaničio njihovu vezu. On nije želeo da komentariše taj trenutak, pa je diplomatski odgovorio na pitanje šta im je IDJShow dao.

„Doneo nam je puno novih stvari u životu. Svi smo imali veliku želju da radimo sa Darkom, a preko ovog šou programa smo uspeli to. Osim toga, tu su nova prijateljstva i dosta divnih stvari“, poručio je Davor.

Ceo razgovor sa članovima benda 4U pogledajte u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Đorđe Ćulafić o IDj Show-u i obožavateljkama iz inboxa

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi