Hju Grant: Romantične komedije su velika laž

Film 03. nov. 202013:26
Podeli:
Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Glumac Hju Grant na filmskim platnima se proslavio ulogama u romantičnim komedijama poput "Četiri venčanja i sahrana", "U stvari ljubav", glumio je u oba filma o Bridžit Džouns, a veliki hit bio je svakako i film "Ja u ljubav verujem", gde mu je partnerka bila Džulija Roberts.

PROČITAJTE JOŠ

„Siguran sam da su moj i Džulijin lik prošli kroz najgori mogući razvod koji možete zamisliti, sa skupim i pokvarenim advokatima. Sve moje veze u filmovima u stvari su bila katastrofa, a romantične komedije kao žanr su samo laž“, ispričao je Grant u intervjuu za Collider.

Grantov poslednji projekat, „The Undoing“, dramska je mini-serija s Nikol Kidman, koju publika može da prati na HBO platformi, a prilikom promocije aktuelnog projekta donedavno „večiti neženja“ i „kralj romantičnih komedija“ dao je zanimljiv odgovor na pitanje da li bi ponovo snimao takve filmove.

„Snimao bih rado nastavke svojih uspešnih romantičnih komedija koje bi demistifikovale i srušile taj žanr. Pokazati ljudima kako završe ti likovi, mislim da je to briljantna ideja“, zaključio je glumac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar