Goca o „Uragankama“: Prošlogodišnja pesma je bila pevljiva

Showbiz 14. mar 202119:13 > 19:13
Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs/Nemanja Jovanović

Pevačica Goca Tržan pohvalila je tri mlade devojke, Kseniju, Sanju i Ivanu, članice grupe "Hurricane" koje će našu državu predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. Popularne Uraganke su pre nekoliko dana objavile pesmu "Loco loco", međutim njihova pesma nalazi se među pesmama sa najmanjim šansama za pobedu, kaže presek svetskih kladionica.

Pročitajte još:

Goca je nedavno gostujući u jednoj emisiji otkrila da je po njenom mišljenju prošlogodišnja pesma bila bolja, na osnovu čega su mnogi zaključili da je ih je Tržanova namerno osporava, što je ona demantovala.

„Nisam ja rekla da to nije dobra pesma i da ne treba da pobedi ili da ne treba da glasaju za nju. Ja sam rekla da mi je prošla bila „top“. Prošlogodišnja mi je bila bolja i pevljiva i ne znam šta je problem što mi se nešto ne sviđa“, rekla je Goca u emisji „Premijera Vikend Specijal“ i dodala da je devojke podsećaju na nju:

„One su meni preslatke, imaju tu neku energiju i podsećaju me malo na mene u njihovim godinama, samo što su malo bolje ribe“, bila je iskrena Tržanova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar