Vreme zla, 2. epizoda: Petar se vraća u Beograd, ali Milena ne želi da ga vidi

Podeli:
Vreme zla
Nada Šargin Foto: Promo/Aleksandar Letić

Serija "Vreme zla", nastala po istoimenoj trilogiji Dobrice Ćosića, počela je s emitovanjem na televiziji Nova S. U drugoj epizodi, koju će gledaoci imati prilike da prate večeras od 21.30 sat, očekuju nas novi uzbudljivi zapleti.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Sadržaj druge epizode

Bogdana sprovode iz voza u zatvor Glavnjaču, gde ga ispituje Vujković, inspektor koji ga je nekoliko godina ranije isleđivao. Vujković, pritisnut naređenjem iz ministarstva (na Borinu inicijativu), ne sme da fizički napada Bogdana, ali smišlja da ga suoči sa sinom Vladimirom, koji je prezreo oca zbog Bogdanovog neslaganja sa Staljinovim principima. Ponižen i slomljen nakon Vladimirovog odbacivanja u policiji, Bogdan odlazi u Valjevo da radi u očevoj voskarskoj radionici.

PROČITAJTE JOŠ

Petar uspeva da se pridigne posle napada i odlazi kod pomagača Nezira. Razočaran zbog Mileninog nedolaska, odlučuje da se vrati u Beograd, slagavši agenta iz Kominterne da ide da prekine vezu s njom. Bogdan dolazi u Valjevo, sesrta i zet koji žive u porodičnoj kući ga odbacuju, kao i Mirko Čekić, stari prijatelj iz KP.

Vladimira puštaju iz zatvora, ali mu niko ne veruje da nije pušten bez intervencije.

Petar dolazi kod Ivana, gde mu ovaj saopštava da Milena više ne želi da ga vidi. Milena i Petar se gledaju kroz njen prozor, on odlazi.

“Vreme zla” je svojevrsni nastavak kultne serije “Koreni” koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa – Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže. Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Korisnici SBB usluga ovu istorijsku dramu mogu da gledaju i na kanalu Nova S od ponedeljka do četvrtka u 21.30 časova.

Bonus video

Nada Šargin: Kako smo snimali „Vreme zla“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar