Dugoočekivana istorijska drama „Vreme zla“ počinje da se emituje 25. oktobra na televiziji NOVA S u terminu od 21:30 sati, a portal Nova.rs danas vam ekskluzivo donosi prve kadrove sa snimanja.

Pročitajte još:

Početkom avgusta prošle godine u Beogradu započeto je snimanje serije “Vreme zla” po istoimenom romanu Dobrice Ćosića. Goran Šušljik je, pored toga što ima jednu od nosećih uloga, i kreator serije, dok je izvšni producent “United media”.

Ekipa portala Nova.rs ispratila je prvi snimajući dan vredne glumače ekipe.

Iako je kiša, kako su nam objasnili na setu, delimično poremetila planove i usporila snimanje, prvi kadrovi su ipak zabeleženi, a u njima su se našle glumice Nada Šargin i Isidora Simijonović.

U opuštenoj atmosferi, razgovarali smo i sa Goranom Šušljikom koji u seriji tumači ulogu Petra Bajovića. Ne odajući puno, glumac i producent najavio je duge snimajuće dane koji će trajati i nekoliko meseci.

„Ne mogu mnogo da vam kažem, čekali smo da kiša stane, pa smo tek onda krenuli u prve kadrove. Uzbuđenje je već odavno u nama, a današnji dan je dan da se ta trema razbije i da se zaletim. Biće ovo dug proces, do kraja decembra snimamo. Imaćemo raznih dana, trebaće nam i snega i kiše i svega što treba jednoj dramskoj seriji“, rekao je prošlog avgusta glumac za Nova.rs i dodao:

„Zadovoljni smo scenariom, imamo sjaju glumačku podelu, sjajne autore, motivisani smo i spremni da ispričamo jednu veliku priču. Ne bih mnogo otkrivao, ali mogu reći da je Petar Bajović obaveštajac i čovek zaljubljen u jednu ženu. Ta ljubav, ali pre svega vera u to što radi, ga gura u tragične situacije i on zbog svega toga strada. Zbog ideje i zbog ljubavi.“

Važno je napomenuti da režiju potpisije Ivan Živković koji je sa Šušljikom prethodno radio “Korene”, čime je literatura Dobrice Ćosića ponovo vraćena u žižu javnosti kao mogući predložak za nastanak uzbudljivih filmskih dela.

Scenaristkinja je Sanja Savić Milosavljević, autorka muzike Irena Dečermić, a direktori fotografije su Marko Milovanović i Marko Mladenović.

U seriji glume Žarko Laušević koji će tumačiti Vukašina Katića. Tu su još i Boris Isaković (Svetozar Vujković), Goran Bogdan (Bogdan Dragović), Sergej Trifunović (knez Pavle Karađorđević), Nebojša Dugalić (Bora Pub), Nataša Ninković (Dušanka Luković), Nada Šargin (Milena Katić), Radovan Vujović (Ivan Katić), Isidora Simijonović (Nađa Luković), Goran Šušljik (Petar Bajević), Pavle Mensur (Miško Pub).

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)