Foto: Printscreen

Druga sezona popularne serije "Senke nad Balkanom" izazvala je mnogo pažnje u domaćoj javnosti, ne samo zbog velikih glumaca koji su svojim scenama oduševili publiku, već i zbog intrigantnih scena seksa i ubistava koje se protežu kroz celu sezonu.

Serija „Senke nad Balkanom“ biće emitovana na kanalu Nova Series. Kanal će biti dostupan od 28. oktobra na EON, Total TV i D3 platformama za sve SBB korisnike u Srbiji i Telemach korisnike u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Među popularnim naslovima koje kanal sprema, pored „Senki“, biće tu i dramska serija „Jama“ koja donosi priču o mafijaškoj porodici Kočovali, ali i telenovole „Ambasadorova kći“ i „Dva kraljevstva“.

PROČITAJTE JOŠ

Nova Series će gledaoce podsetiti i na druga najbolja serijska ostvarenja domaće produkcije: Ubice mog oca, Žigosani u reketu, Aleksandar od Jugoslavije, Na terapiji kao i komedije Lud, zbunjen, normalan, Konak kod Hilmije, Zauvijek susedi, Najbolje godine.

Senke nad Balkanom će vas držati prikovane za ekrane satima.

Jedna od najupečatljivijih scena svakako je lezbejski poljubac glumice Marije Bergam i Leone Paraminski, koji će kasnije prerasti u jednu od glavnih ljubavnih priča druge sezone serije.  Glumica Marija Bergam u seriji tumači jednu od glavnih uloga, lik Maje Davidović. Već u prvoj epizodi druge sezone zahuktava se situacija između nje i Marije Oršić, koju igra hrvatska glumica Leona Paraminski.

Međutim, kako epizode odmiču, njihov odnos se sve više razvija i produbljuje.

Foto:promo

United Medija pokreće tri nova kablovska kanala

Za one koji žele da se opuste i zabave, tu je kanal Grand Nostalgija.