Vil Ferel Foto: Movieclips Classic Trailers

Skoro dve decenije nakon što je glumio voljenog Badija Vilenjaka u prazničnoj hit komediji "Vilenjak" ("Elf") iz 2003. godine, glumac Vil Ferel je objasnio zašto je odbio da snimi nastavak, uprkos ogromnom honoraru.

PROČITAJTE JOŠ

Film, u kojem su glumili i Džejms Kan, Bob Njuhart, Ed Asner i Zoi Dešanel, bio je iznenađujući hit, pri čemu je zaradio 224 miliona dolara širom sveta, a imao je budžet od 33 miliona dolara.

Ferel je u intervjuu za „The Hollywood Reporter“ otkrio da je odbio da snimi nastavak, kao i honorar od o 29 miliona dolara, piše Daily Mail.

Scenario za nastavak je napisan, ali je Ferel odlučio da ne glumi, jer je smatrao da ne može iskreno da promoviše film jer je u suštini isti kao original.

„Morao bih da promovišem film sa poštenog mesta, što bi bilo, kao, ‘O, ne, nije dobro’. Jednostavno nisam mogao da odbijem toliko novca. I pomislio sam – mogu li zaista da izgovorim te reči? Mislim da ne mogu, pa pretpostavljam da ne mogu da radim film“, rekao je Ferel i naglasio da je odluka da odbije snimanja filma bila laka.

Bonus video

Dani katalonskog filma: Od „Nevinosti“ do horora

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)