Foto: Promo/Warner Bros. Pictures

Filmski studio "Warner Bros" objavio je u četvrtak prvu najavu za nadolazeći film "The Matrix: Resurrections", četvrti film iz tetralogije "Matrix".

Pročitajte još:

Trejler koji je objavljen u četvrtak prvi put je prikazan na filmskom sajmu „CinemaCon“ koji se 24. avgusta održao u Las Vegasu u saveznoj državi Nevadi.

„The Matrix: Resurrections“ dolazi 18 godina nakon filma „The Matrix: Revolutions“, filma koji je neko vreme predstavljao poslednje poglavlje u priči o Neu i njegovoj borbi protiv umetne inteligencije i pametnih strojeva.

Radnja filma trenutno nije poznata, no iz trejlera se da naslutiti da će „Resurrections“ obilovati scenama i sekvencama koje se referiraju na originalnu trilogiju.

„The Verge“ navodi da se u trejleru mogu videti crne mačke, kung fu borbe, „Alisa u zemlji čuda“, oružani sukobi, zaustavljanje metaka i brojni drugi podsetnici na prva tri „Matrix“ filma.

Naravno, trejler snažno sugeriše da će se „The Matrix: Resurrections“ igrati s percepcijom stvarnosti. Neo posećuje terapeuta i govori mu o svojim snovima, sumnja da je „lud“, Trinity ga ne poznaje, pričinjavaju mu se stvari…

„The Matrix: Resurrections“ režirala je Lana Vičelski, a scenario filma potpisuju David Mičel, Aleksandar Hemon i Lana Vičelski. Film su snimili Daniele Masačezi i Džon Tol, muziku su radili Džoni Klimek i Tom Tikver.

„The Matrix: Resurrections“ u američke bioskope dolazi 22. decembra 2021. godine.

Bonus video: Ovacije za Bejlogrlića na beogradskoj permijeri „Nečiste krvi“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)