Vreme zla
Isidora Simijonović Foto: Promo/Aleksandar Letić

Večeras od 21.30 sati samo na kanalu Nova S ne propustite devetu epizodu serije "Vreme zla", koja je puna preokreta i uzbudljivih scena.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Sadržaj devete epizode

U flešbeku vidimo Bogdanov i Monikin poslednji razgovor i njegov povratak za Jugoslaviju.

Nađa nastavlja romansu sa Francom, iako počinju da je ogovaraju po komšiluku. Poverava se Mileni, koja je savetuje da ostavi Franca, na šta joj ova odbija poslušnost.

PROČITAJTE JOŠ

Petar se krije ispod Avale u kući sa Rahelom (scena kada vidi ježa). Nemci napadaju Rusiju. Milun to saopštava Bogdanu, koji se polako oporavlja. Dušanka savetuje Ivanu i Mileni da idu u Prerovo. Oni odluče da je poslušaju i odlaze kod njihovog rođaka Adama.

Nađa se po prvi put ne odaziva na Francov poziv i izostaje sa njihovog sastanka. Iskoristivši to što Nađa počinje da oseća krivicu zbog veze sa Nemcem, Petar je vrbuje za posao – da prenosi poruke dok je kog gospođe Ruper sa Francom.

Bogdan se seća Milenine posete. Odlučuje da iz Slavkovice ode u Beograd prerušen u seljačko odelo.

Bogdan luta po Beogradu, odlazi kod Lukovića. Bora Luković je zabrinut zbog ponude generala Nedića da se pridruži njegovoj vladi.

Nađa jedina podržava Boru da učini po svojoj savesti vezano za Nedića.

“Vreme zla” je svojevrsni nastavak kultne serije “Koreni” koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa – Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže. Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Korisnici SBB usluga ovu istorijsku dramu mogu da gledaju i na kanalu Nova S od ponedeljka do četvrtka u 21.30 časova.

Bonus video

Nada Šargin: Kako smo snimali „Vreme zla“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)