Vreme zla
Nada Šargin Foto: Promo/Aleksandar Letić

Ne propustite večeras na kanalu Nova S pretposlednju, četrnaestu epizodu, serije "Vreme zla", u kojoj vas očekuje mnogo raspleta pred veliko finale.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Sadržaj četrnaeste epizode

Služavka Cana dolazi kod Milene u Prerovo, govori joj da je Vukašin uhapšen, a Bora i Nađa ubijeni. Milena odlazi u Beograd kod Dušanke, ali ne uspeva nimalo da je uteši, pa se vraća u Prerovo.

Mileni Nemci donose pismo da je Petar ubijen.

Ivan od partizana u okolini Prerova traži da ga prime u svoj odred, piše Mileni pismo sa razlozima svog odlaska. Ivan odlazi u odred, tamo mu Jaki govori da je Bogdan pušten iz Gestapoa, te da Ivana neće primiti u odred. Partizani (na čelu sa Mirkom Čekićem) hapse Bogdana i odvode ga od ujaka Miluna. Bogdana vode vezanog kroz sele. U partizanskom odredu se ponovo sreće sa Jakim, koji mu govori da je Monika Dibosk agent francuske policije.

PROČITAJTE JOŠ

Bogdana muče pred streljanje. Miško dolazi u odred, od njega traže da učestvuje u Bogdanovoj likvidaciji.

Ivan priča sa Milenom o Veri, kako je čuo da se Najdenova vila na Dedinju pretvorila u kupleraj.

U flešbekovima vidimo Verino i Ivanovo upoznavanje u mladosti. Njihov odnos je potpuno drugačiji od onoga u šta se pretvorio kasnije.

“Vreme zla” je svojevrsni nastavak kultne serije “Koreni” koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa – Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže. Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Korisnici SBB usluga ovu istorijsku dramu mogu da gledaju i na kanalu Nova S od ponedeljka do četvrtka u 21.30 časova.

Bonus video

Nova.rs na snimanju serije “Vreme zla”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)